18 Şubat 2014 Salı

Bebek Anı Defteri

Bebeğimizin her şeyi yapabildiğim kadarıyla el emeği göz nuru olsun istiyorum. o yüzden anı defterini de kendim hazırladım. Kırtasiyeden çizgisiz kalın kapaklı telsiz bir defter temin ettim. İlk önce kumaş ile kaplayacaktım fakat kırtasiyede bu puantiyeli kap Kağıdını görünce onunla kaplamaya karar verdim.  Okulda nasıl defterlerimizi kaplardık, aynı metot ile kapladım. 



Odamızda genel olarak kuş teması hakim olduğundan keçeden kuşlar kesip yapıştırdım. Yalnız yapıştırma aşaması hiç kolay olmadı. Şansızlıktan mı nazardan mı dikkatsizlikten mi nedendir bilmem eski silikon tabancam  elk sigortasını attırarak yandı çöp oldu.. Yeni aldığımız silikon tabancasıyla çalışırkende bu sefer 3 parmağımı sıcak silikonla yaktım:( Buz ve yanık kremi imdadıma yetişti. 


Şansızlıklar peşimi bırakmadı ama sonuç şipşirin oldu :)
Sevgilerimle
Bahar

4 yorum:

  1. Baharcım, uzun zamandır nete giremiyorum sağlık nedenlerimden dolayı, bebeğinin hayırlı olmasını dilerim... Sağsalim dünyaya gelsin ve hayırlı bi evlat olsun inşallah. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. orjinal olmuş. bebek ayakkabılarına bayıldım cnm.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık tatlım *-* ne sıırn olmuş analı babalı buyuşun ınsallah

    YanıtlaSil
  4. Tesadüfler ne güzel:):) bunu neden dedim diye düşünebilirsin ama bi iki güne anlıycaksın..:)
    Bu arada ellerine sağlık canım puantiyeli kap harika olmuş odanın konsepti ile uyumuna bayıldım.. Ellerine sağlık hepsi el emeği sevgi dolu. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun..

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı bekliyorum

Related Posts with Thumbnails