1 Haziran 2012 Cuma

Tepe Home Jardin Serisi

              Güzel güneşli bir günde güzel bir cuma ve haftasonu bizlerin olsun diyerek başlıyorum. 
Tepe Home Jardin serisi ürünlerin hepsini toplayıp evime götürmek istediğim bir seri. Geçen sezonda da ufak tefek ürünleri mağazalarında vardı, fakat bu sene ürün çeşidi çok fazla, öyle ki mağazayı gezmek bile beni mutlu ediyor. 
              Şöyle bir bakalım öyleyse;  Romantik vintage çiçek desenleri, kuşlar , kelebekler, çerçeveleri, saksıları, tepsileri,tabloları süslemiş. Beğendiğiniz desenin bir kaç ürününü alıp güzel bir seri yapabilirsiniz.






Benim seçimlerimden bir tanesi ise bu metal pano oldu, arkasında iki çiviye asmak için yer vardı ben kurdelaya bağlayıp tek çiviye asmayı tercih ettim. 




Herkese musmutlu bir hafta sonu dilerim. Sevgiyle kalın.
Bahar

8 yorum:

  1. güzel günlerde kullan canm tablo harika

    YanıtlaSil
  2. mutlulukla kullan canım jardın serisini bende çok seviyorum ve kullanmaya çalışıyorum sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  3. benim de jardin serisinden saksılarım ve sulama kabım var :) eng. homeda da oluyor jardin ürünleri...çok hoş bir desen gerçekten...

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden romantik şeyler çok hoşlar,kuşlara bir yenisini daha ekledin demek,cici cici süslesin o zaman evini..

    YanıtlaSil
  5. bayıldım ya süperler. Bende bloğuma beklerim.

    görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Hastasıyım Tepe Home'un evlenirken, mobilya hariç evimin bir çok aksesuarını oradan almıştım. Hala da almaya devam ediyorum gittikçe. Ev taştı, mutfakta da salonda da koyacak yer kalmadı. Ama tepe Home da harika şeyler rüretmeye devam ediyor :)

    YanıtlaSil
  7. demekki tepe homada uğruyoruz :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı bekliyorum

Related Posts with Thumbnails