25 Ocak 2013 Cuma

İşte Karşınızda; Mösyö Bıdık :)

28 Aralık 2012 tarihinde Masallar diyarinda küçük sevimli minicik bir kedicik yaşarmış,  Bir gün onu bir adam bulmuş perişan halde korkmuş , kirlenmiş aç . Hemen kucak açmış kediciğe iş yerine almış. 
Tam da Hafta sonuymuş buz gibiymiş hava. Adamın kızı bu küçük sevimli minicik kediciği görünce dayanamamış kocasina haber vermiş gidip almışlar soğuk işyerinden, getirmişler sıcacık yuvalarında misafir etmekmiş amaçları , ama o kadar sevimliymiş ki kedicik o kadar da minik . Sevdirmiş kendini hemen genç kadın ile kocasına . 

 

Küçücük sevimli minicik kediciğin artık sıcak bir yuvası olmuş, Adını da küçücük sevimli minicik kedicik koymuşlar.





                                 Hehehe tabi kedimiz has bir Türk kedisi oldugu için brezilyalı gibi 4 kelimelik isim uzun gelmiş, Ve çok hızlı bir şekilde büyüdüğü de düşünülerek ismi Mösyö Bıdık olmasına karar verilmiş.   Sıcak yuvasında oyunlar oynayarak bol bol da uyuyarak geçiriyormuş artık zamanınını ve Mutlu son..
                           Hepinize iyi haftasonları :))
                                 
                 

8 yorum:

  1. uy çok tatlı ama buuu:)
    sıcak bir yuvaya kavuşmasına çok sevindim ve ismine de bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı maşallah dilerim size şans getirsin

    YanıtlaSil
  3. Bahar Hanım ve Mösyö Bıdık Merhaba :)

    Benim de aynı şekilde evime yerleşmiş şirin bir kızım var ismi Şeker, kediler gerçekten çok sevimli ve muhteşem hayvanlar umarım Bıdık bey yeni evinde çok mutlu bir hayat yaşar sizi de duyarlılığınızdan dolayı kutlarım umarım bu davranışınız herkese örnek olur.

    Sevgiler,
    Burcu Yılmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Burcu Hanım,
      Çok teşekkür ederim, Bende Şeker ile size mutlu sağlıklı bir hayar dilerim, Gerçekten hayvanlar eve farklı bir enerji veriyor.

      Sil
  4. Buradan bakınca çok mutlu gözüküyor. :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı bekliyorum

Related Posts with Thumbnails