17 Şubat 2014 Pazartesi

Havuzlu Han Rehberi

Herkese Mutlu Haftalar. Tüm anne adayları doğuma yaklaşırken alışveriş konusunda panik yapar. Panik yapan anne adaylarının başında ben varım zira yakın çevremde bebek hazırlığı yapan olmadığı için ve şimdiye kadar bebek mağazalarıyla bir alakam olmadığı için hiç birşey bilmiyordum ne alınması gerek nereden almak gerek kocaman bir soru işaretiydi.
Sanırım ilk yapılması gereken şey ilk önce bir liste çıkartıp fiyat araştırması yapmak. Kimi ürünler internette daha ucuz oluyor, veya belli markaların kampanyalarını yakalamak gerek. 
Bence Anne adaylarının ilk durağı Eminönü Havuzlu Han olmalı. Senelerdir Eminönüne gider gelirim hiç böyle bir hanın varlığından haberdar değildim. Sadece bebek ve çocuk alışverişi yapabileceğiniz dükkanların olduğu bir han burası. Nasıl gidilir derseniz. Eminönü de bulunan Nimet abla bayinden dümdüz yukarı çıktığınızda karşınıza çıkıyor, yinede Eminönünü çok iyi bilmiyorsanız o civarda sormanızda fayda var. 



Havuzlu Han'a haftasonu gidecekseniz erken saatte orada olmanızın faydası var yoksa çok kalabalık oluyor kalabalıktan bunalabilirsiniz.  Havuzlu han'a vardınız diyelim ilk önce en alt kattan başlayın gezmeye, en alt kat tek bir firmaya ait bebek alışverişine dair herşey var, tüm alışverişinizi sepetinizle dolaşarak yapıp tek bir kasadan ödeme yapabilirsiniz. (not: Nakit ödemelerde iskonto oluyor) 
Eğer ne alacağınızla ilgili yinede kafanız karışıksa görevliler zaten ne almanız gerektiği konusunda size yardımcı oluyorlar. 
Bebek giysileri hem uygun fiyatlı hem kumaşları gerçekten kaliteli, diğer şeyler içinse yinede önceden fiyat araştırması yapıp almakta fayda var. 
Ben basic body lerini , ayaklı pijamaları, bamboo çoraplarını, bamboo yorganını ,  küvetini, tarak fırça gibi ıvır zıvırlarını hep buaradan aldım.  Ayrıca üst katlarda bebek süs malzemeleri şeker süslemeleri hazır kapı süslerinide bulabilirsiniz.

Umarım yeni anne adaylarına yardımcı olmuşumdur.
Sevgiyle kalın. 

1 yorum:

  1. Havuzlu hani ben de gezmistim ucuz deniyor fakat aslinda bebek magazalarini gezince kampanyalari takip edince ucuz olmadigini farkettim.Oradan 10lu mendil almistim cok kotu cikti,birtek bebek sekeri malzemeleri icin iyi ki gitmisim diyorum

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı bekliyorum

Related Posts with Thumbnails