19 Temmuz 2011 Salı

Sensimar Belek Resort Otel

Yaz tatilimiz için Antalya Belek de bulunan ve bu yaz açılan  Sensimar  Belek Resort and Spa otelindeydik.



Otelin mimarisi dekorasyonu çok zevkli ve güzel, Restaurant personeli  oldukça güleryüzlü ve ilgili. Çoğunlukla  Alman orta yaş üstü misafirlere hitap ettiği için tam bir kafa dinleme yeri, Eğlence arayanlara göre değil yani. akşamları canlı müzik veya dj oluyor fakat ağırlıklı almanca parçalar. 
Birde Hamam  ve saunası çok güzeldi.
Bu sene tatilde  hamam'a doyduk iki günde bir hamam sefası yaptık.





                   Otelin manzarası;

           Jolly turdan deniz manzaralı oda seçmemize rağmen bize yandan deniz manzaralı oda verilmişti ve bu durum hiç hoşumuza gitmedi. Tabiki  gerekli şikayetlerde bulunduk.


            Otel çok büyük havuza sahip, öylesine büyük ki bir yerden bir yere ancak köprülerle gidebiliyorsunuz.
Kısacası  otel yemekleri havuzu odaları mimarisi bir harika fakat eğlence yönünden maalesef sınıfta kalıyor. Buarada otele kesinlikle çocuk alınmıyor, ve akşam yemeklerinde erkeklere uzun pantolunu şart koşuyorlar. Bunları yazıyorum ki otel seçimi yapanların aklında bulunsun diye. Çünkü bu bilgiler ne otelin kendi sitesinde nede tur operotörünün sitesinde var.


 Bir günde tur rehberimizin önerisiyle tekne gezisine katıldık. Apollon tapınağından geçtik,  Manavgat'a gittik. Buz gibi sularda yüzdük.


                Manavgatın buz gibi sularında ayaklarmızı serinlettik.  Manavgata seneler öncede gitmiştim. Çok doğal çok güzeldi ,şimdi ise her yere restoran yapıp masalar koymuşlar resim bile zor çekiyorsunuz, şöyle manzarayı doya doya seyredemiyorsunuz.

3 yorum:

  1. en son postunuzu okuyunca yorumlarda verdiğiniz bilgiden hemen oteli araştırmaya başladım.Side,belek ve manavgat'ta mı var bu otel onu tam anlayamadım.Ben balayı için otellere genel bi araştırma yapıyorum.Balayı için tavsiye eder misiniz? Ayrıca utra herşey dahil mi?

    YanıtlaSil
  2. Sensimar Antalya Belek de. Herşey dahil sistemda çalışıyor, yani bazı yabancı içkiler dahil değil sadece.
    Çocuk alınmıyor orta yaş üstü alman misafirlerin çoğunlukda olduğu sakin bir otel.Otel Muteşem ama Akşam eğlencelerinde hep eski şarkılar çalıyorlar. Yani akşam eğelncesi yönünden zayıf ama sakinlik yönünden muhteşem. Voyage Türkbükünüde tavsiye edebilirim Balayı için.

    YanıtlaSil
  3. havuzlar süüpperrr...eee çocuklarımız napcaz töbe töbeeee

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı bekliyorum

Related Posts with Thumbnails