25 Ocak 2012 Çarşamba

Dekorasyon, Sizden Gelenler - 5

Bugün Kübra Hanımın soft tonlarda dekore ettiği  Koşuyolun' daki evine konuk oluyoruz. Kübra Hanım 1,5 yıllık evli, evini yavaş yavaş dekore etmiş.
İlk olarak yatak odasındaki İkea tuvalet masasınan başlayalım, bu masayı bende çok beğeniyorum,gidip gelip bakıyorum ikeada, ama keşke bir kaç çekmecesi daha olsaydı, yinede çok şık değil mi. Kübra hanım çekmece kulplarınıda zara home'dan aldığı kulplarla değiştirmiş, kullandığı aksesuarlarla daha da güzelleştirmiş.
Renkli parfüm şişeleri Ikea'dan. Lavantalı tablo, Tepe home'dan.



Yağmurlu bir günde mutfak penceresi, tül; English Home, Benimde kullandığım nostaljik Coca cola şişelerini pencere önünde yayla çiçekleri için vazo olarak kullanılmış.


Country tarzı mobilyalarla döşenmiş yatak odası modokodan, renkler o kadar soft ve güzel ki.
Duvar rengi , beyaz mobilyaları ortaya çıkarmış, yatak başlığıda yatak örtüsüne uyumlu olmuş, ayrıca seçtiği abajur başlığıda öyle. 
Yatak örtüsü; English Home.



   Ev sahibimizin banyosundan bir kare, madame coco havlular çok şık.



Son olarak evsahibimizin salonundan kareler,  vitrin ikeadan, tekstil ürünleri ise English home'dan. Pembe ile yeşilin uyumu  aynı vazodaki çiçeklerin doğal hali gibi çok hoş olmuş.
Kırlentler, abajurlar, lavanta keseleri English home dan.



Kübra hanıma çok teşekkür ediyorum. Güzel evinizde güle güle oturun.

Sizden gelen fotoğraflar ile her gün değişik bir eve konuk oluyoruz. Renklerin kullanımı, aksesuar seçimlerinden fikir alabiliyoruz.

  Sizde bize fikir vermek isterseniz, evinizin fotoğraflarını bana yollayabilirsiniz.
Mail adresim baharmasali@gmail.com

10 yorum:

  1. Kübra hanım çok hoş bir tarz yaratmış evinde. Çok beğendim güle güle otursunlar. yatak odasına yemek odasına bayıldım. Tuvalet masasının yanındaki kutular bile ayrı bir hoşluk katmış. Odanın bütününden bir kare görmek isterdim açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bence evin bütününü görmek daha da güzel olurdu

      Sil
  2. çok cici bi ev olmuş renkler harika..

    bu arada yeni açtığım mefruşat bloguma sizleride ve desteklerinizi bekliorum.. sevgiler...

    http://tasarmmefrusat.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Kübra hanım tam benim kalemimdenmiş değil mi:) Bayıldım, özellikle yatak odasındaki renklerin uyumuna, tek kelimeyle harika! Böyle modernlikten sıyrılmayı başarabilen yeni gelinlerimizi huzurlu ortamlar yarattıkları için tebrik ediyorum:)

    YanıtlaSil
  4. çok hoşş hestia ya katılıyorum:)

    YanıtlaSil
  5. çok zevkli döşenmiş bir ev...
    keyifle otursunlar:)

    YanıtlaSil
  6. Detaylkar süper tamamlamış. Güle güle kullansın

    YanıtlaSil
  7. Çok zevkli döşenmiş bir ev özellikle bu tuvalet masasını çok beğeniyorum ve salonundaki perdelere bayıldım . güle güle otursunlar inş

    YanıtlaSil
  8. tuvalet masasının kodu nedir acaba

    YanıtlaSil
  9. Ben evi çok hoş bulmakla birlikte bir eleştiri yapacağım affına sığınarak; Salon perdeleri göz yoruyor. Tül perdesi sade olmalıydı, o zaman çiçekli Fon perdeler daha öne çıkardı ve bütünsel bir görüntü elde edilirdi.

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı bekliyorum

Related Posts with Thumbnails