8 Şubat 2011 Salı

Dantelere Modern Dokunuşlar

Herkesin evinde mutlaka annesinden, ninesinden kalan dantelleri vardır. Ama günümüz modern koşullarında    sandık diplerinde çekmecelerde bekler dururlar, bence onları modern şekilde değerlendirmenin vakti geldi. İnternetten bulduğum bu üç güzel resim bana ilham kaynağı oldu.










Rahmetli Babannem zamanında çeyizim için bir ton dantel, oya ördürmüş. Nevresim takımı yatak örtüsü v.s yapmak için. Fakat evimde dantel kullanmayı pek sevenlerden değilim, çünkü pek kullanışlı olmuyor doğrusu.
Neyse aklıma şöyle bir fikir geldi , abajur şapkasını farklı farklı desen desen dantellerle kapladım. Değişik vintage dokulu hoş  bişey oldu.  Sizde durmayın evinizdeki dantelleri boyayın farklı desenleri birleştirin seveceğiniz birşeyler yaratın.










6 yorum:

  1. bunlar yastık kenarlarmı? çok güzel olmuş:) bende sehpa takımlarımdan yatak üstü için iki yastık, birde çerçeve içine resim arkalığı yapmıştım. Bu güzelliklere farklı hayatlar vermek çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. evet canım yastık kenarlıkları bunlar , bende böyle değerlendirdim, senin çerçevelerini çok merak ettim, paylaştın mı canım bloğunda

    YanıtlaSil
  3. yok canım paylaşmadım.ama bu akşam hemen bi foto hazırlayım yarın blogda görürsün sevgilier:)

    YanıtlaSil
  4. aa çok iyi olur canım , bekliyorum

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş, şimdi bana da fikir verdi. Benim de top şeklinde cam avizem vardı. Ben de onu dantelle kaplayayım. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. Rica ederim, eminim avizenizde güzel olacaktır. Yalnız ısınan ampullere değmemesine dikkat edin lütfen

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı bekliyorum

Related Posts with Thumbnails