4 Nisan 2011 Pazartesi

English Home Alışverişim

Nasılda seviyorum romantik dekorasyon detaylarını, soft renklerin birbiriyle uyumunu, göz yormayan, huzurlu dekorasyonu. 
Haftasonu English Home mağazasına uğrayıp bardak altlıklarıyla , çiçekli panoyu aldım, çoğu şey bitmişti aslında. Çok hoş bir askılıklı duvar rafı beğendim, son bir tane kalmıştı kenarıda vuruktu , o yüzden alamadım, ama aklımda kaldı. Diğer şubelerine uğrayıp bakmayı düşünüyorum.   Fakat  Markanın sitesinde ürün çeşitleri görünmüyor maalesef, ille mağazaya gidip bakmak gerekiyor. Mağazalarda da pek bir çeşit kalmamış. Benim gibi vintage tarzını romantik dekorasyonu beğenenler mutlaka uğrasınlar diyorum fiyatları da oldukça uygun.

Güzel resimleri sizlerle paylaşıp, huzurlu  ve güzel bir hafta diliyorum.











                                                  

                                               Pembe Vazo :    Ikea
                                               Mavi Vazo;       Boyner Evde ( eski sezon )
                                               Kuşlu Bardak Altlıkları, Pembe çiçekli duvar panosu:     English Home


  Not:       Sevgili Siyah Prenses Şu yazısında English Home dan aldığı çerçevelerden bahsetmişti. Onlarda çok şekerler fakat Palladium mağazasında kalmamıştı :(

11 yorum:

  1. canım güzel günlerde kullan :) bu çerçevelerde benmde gözüm var yeni eve geçince almayı planlıyorum,senin vazolarla uyumu harika olmuş ;)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim canım, ama mağazalarda hiç çeşit kalmamış. Ben birde kadıköy deki mağazasına uğrayacağım, bakalım orada neler kalmış.

    YanıtlaSil
  3. vazolarla panonun uyumuna bayıldım:) zeynepin aldıklarını gördüğümde de çok heveslenmiştim, kesin almalıyım demiştim ama hafta sonlarımız çok yoğun geçiyo,alışveriş merkezine uğrayacak vaktimiz olmadı... bu gidişle ben alana kadar bütün ürünler bitecek, ben de sizdeki ürünleri gördükçe kıskanıcam canım:(

    YanıtlaSil
  4. evet canım english home da çok güzel şeyler var üstelik uygun fiyata bende oradan masa örtüsü ve yatak örtüsü alacağım ilk fırsatta:)pano çok şık durmuş:)

    YanıtlaSil
  5. Bayılıyorum bu parçalara zevkli ve sıcacık seçimler yapmışsın. Beimde listemde 2 parça var alıcağım o kuşlu bardak altlığının askıları vardı birde mutfaklar için not defteri sabırsızlanıyorum bende:)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzeller, güle güle kullan Baharcım ben en son Palladium'a gittiğimde alacak hiç bir şey kalmamıştı. Sanırım çok sık takip etmek gerekiyor

    YanıtlaSil
  7. Hayat Güzel; canım teşekkürler uydurmaya çalıştım, zaten şuanda bile doğru dürüst bir şey kalmamıştı.Daha sonradan gelebilir dediler sen yinede uğramaya çalış bence :)

    YanıtlaSil
  8. MOda ve Hobi Perisi, valla yatak örtüleri de çok hoştu ihtiyacım olmadığı için almadım.

    YanıtlaSil
  9. Elifinelizi, teşekkür ederim canım, fakat senin o dediğin parçaların hiçbirisini Palladium mağazasında görmedim ben, umarım bulursun.
    Lucycim Palladium daki çalışanlarda hiç ilgilenmiyor, bende bu parçaları zor buldum. Bu tarz şeyler zara home da falan 2 , 3 kat daha pahalı dolayısıyla çabuk tükeniyor demek ki

    YanıtlaSil
  10. güzel günlerde kullanılsınlar... güzel seçimler..

    YanıtlaSil
  11. Çok teşekkür ederim Ruşen hanım

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı bekliyorum

Related Posts with Thumbnails