11 Nisan 2011 Pazartesi

English Home Perde Çekimimiz

   Ev dekorasyonunda en çok beğendiğim markalar arasında yer alan English Home ile ilgili olarak daha öncede evimde kullandığım ürünlerle ilgili yazılar yayınlamıştım. English Home yetkilileriyle görüşmemiz üzerine Kadıköy Mağazasında eğlenceli bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdik. 

    Özellikle Perde ve tüllerin modellerini çok beğendim. Fiyatları da ayrıca  çok uygun. Keşke ben evlenmeden önce de bu modeller olsaydı, eminim ki perdeler için verdiğimiz fiyatın yarısına  English Home 'dan perde işini halledebilirdik. 

    Evlilik hazırlıkları içerisinde olan arkadaşlarımıza da uğrayıp bir göz atmalarını öneririm.  Fiyatları modelleri iyice bir incelemekte fayda var.

 Şimdi sizlere çektiğim Fotoğrafları paylaşacağım ; 
Dikkat ederseniz perdelerin üstünde fiyatlar var, bu fiyatlara resimde görmüş olduğunuzun tümünü, yani  tül, perde, fon  da dahil. 
Modeller çok çeşitli , renkler çok güzel.









Perde kartelalarını da çekime ekledik, böylece modeller hakkında daha iyi fikriniz olur.



Sanki bir gece elbisesinin etekleri gibi, hoş ve şık.




                                         Detaylarda , minik ponponlar, danteller , desenler var. Özellikle pembe minik ponponlu perdeyi çok beğendim.



Lilalar, pembeler, bejler, ve bu senenin modası danteller ;





Özellikle perdelerin fiyatlarını da fotoğrafladım. Bu fotoğraftada yandaki fon ve tül ün metre fiyatını görebilirsiniz.






         Perdeler daha da güzelleştirmek için Çiçek detayları eklenmiş, Çok hoşuma gitti. Çiçek perde süsü ayrı olarak satılıyor.









 Özel dikim perde uygulaması nasıl gerçekleşiyor;

 Kurulan bu yenilikçi sisteme göre,seçtiğiniz kaliteli kumaşlar,verdiğiniz ölçüde dikilip,çok uygun fiyatlarda  teslim ediliyor.  Türkiye'deki 57 mağazamızdan aynı kumaş ve ölçüye hep aynı fiyat sunuluyor.

   Öncelikle perde modelini, pile çeşidini ve kumaşları seçiyorsunuz. Perdenin dikildikten sonraki en ve boy ölçülerini veriyorsunuz (duvar ölçüsü,pencere ölçüsü vb karışık ölçüler istenmiyor).  Bilgiler bilgisayara işleniyor ve yazıcıdan döküm alınıyor. Dökümde;verdiğiniz bilgiler ile kumaş hesabı,işçilik ücreti,nakit ve vadeli ödeme seçenekleri gibi tüm bilgiler detayıyla bulunuyor.  Dikilen perde,mağazaya iletiliyor.Mağaza size bilgi veriyor, ve istediğiniz zaman alabiliyorsunuz.

  English Home Mağazasına gidipde eli boş dönmek imkansız, ev aksesuarları bölümünden beğenip te alamadığım raf ve panolardan da aldım , onları da ilerleyen günlerde fotoğraflayıp paylaşacağım.

* Diğer English Home yazılarım için Buraya Tıklayınız.


* Ben en çok bu seneninde modası olan soft renklerdeki dantel olanları beğendim.
  Siz en çok hangi modelleri beğendiniz ?


*

27 yorum:

  1. :) englihs homeun perdelerine bende bayılıyorum hatta yeni geçiceğim eve perdeleri burdan almak gibi bi düşüncem var eşyalarıma uyarsa tabi :) yatak odama geçenlerde aldım english homedan tül herkes çok beğeniyo :) çekimde harika olmuş baharcım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. harıka geçekten içim açıldı bakarken bile keşke yatak odama en azından ordan alsaymısım :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsini beğendim...Kasanın ordaki ıvır zıvırlara kadar her şeye "ay ne güzel" tadında yaklaştığım için English Home'a girince çıkamıyorum zaten :)

    http://gelinyolu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Keşke evlenmeden önce görseymişim bu yazıyı:) Benim perdelere harcadığım paranın hesabı yoktur sanırım. Hem de çok güzel perdeler bunlar

    YanıtlaSil
  5. 2gün önce gidip beğendim bu perdelerden.oturma odamı yeniliyorum diye perde ihtiyacım var.ölçüleri alıp sipariş vericem.geldiğinde bende paylaşırım yeni cici perdelerimi:))

    çok yararlı bi post oldu bana.orda kararsızlık yaşamaktansa burdan seçmeyi düşünüyorum:))teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. bu perdelerde benimde gözüm var çok güzeller gerçekten :)

    YanıtlaSil
  7. "Zeynepcim teşekkürler canım, valla bencede yeni ev için iyi fikir ben modelleri acayip beğendim.
    " My princess, canım valla bende aynı şekilde keşke dedim ama perdelerimde daha 1,5 senelik daha eski olsa değiştiricem bende

    YanıtlaSil
  8. "Gelin yolu aynen tatlım bende ufak tefek de olsa birşey almadan çıkamıyoum.
    " Lucycim bizde çok para harcadık perde olayına, e.home daki fiyatları görünce içime oturdu

    YanıtlaSil
  9. "Cingifilli, merakla yeni perdelerini bekliyoruz canım, umarım fotoğraflar seçmene yardımcı olur.

    "Gök, canım ihtiyacın varsa kaçırma derim

    YanıtlaSil
  10. tamda perde aradığım bir zamanda bu yazın bana ilaç gibi geldi.yazlıktaki odamız için perde arıyorum ve burası hiç aklımda yoktu.teşekkürler...

    YanıtlaSil
  11. " Bir güzel çift,
    Faydalı olmasına çok sevindim canım, ben teşekkür ederim yorumun için .

    YanıtlaSil
  12. Perdeler harika görünüyor. Cıvıl cıvıl. :)

    YanıtlaSil
  13. evet gerçektende cıvıl cıvıl ve romantik

    YanıtlaSil
  14. gerçekten çok güzeller canım ya keşke daha önce yayınlasaydın bu postu, ben geçtiğimiz hafta sonu halletmiştim perde işini... bilsem almazdım... :(

    YanıtlaSil
  15. Yaa üzüldüm şimdi geç kalmışım demek ki :(

    YanıtlaSil
  16. yeni evimiz için tamda aradığım modeller var.uçuk renklerde toz pembe fon perde ararken sizin sayfanızda english home görünce bayıldım.oradan pek çok şey almışım ama perde olduğunu bilmiyordum.çok teşekkürler paylaşımınız için;) en yakın mağazaya en yakın zamanda gidiyorum:))

    YanıtlaSil
  17. Lütfen bana yardımc olun, yeni evleniyorum perde seçiminde o kadar kararsız kaldım ki, eşyalarımın tarzı farklı farklı ama kendi içlerinde bi bütün oluşturuyorlar, fakat en önemli kısım perdde seçimi, eşyalarıma en uygun perdeyi persandan seçtim ama 4bin gibi bi rakam verdiler ve bu da bana çok geldi,mobilyalarım vintage, L kanepem de modern tarzda, english home'dan perde seçsem nasıl olur, bu perdeler biraz countrey tarz gibi, eşyalarıma uyumu olur mu diye çok düşünüyorum, misafir odasında kullanmaya uygunlar mı sizce?

    Önerilerinizi bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  18. "Adsız, valla 4 bin tl bana da çok pahalı geldi, en iyisi siz english home a uğrayıp modelleri iyice inceleyip fiyat isteyin ve ona göre karşılaştırma yapın. Çeşitli Alternatiflari iyi araştırmak lazım çok fazla perde mağazası var. bu modeller Misafir ve yatak odaları için çok uygun olur, özellikle yatak örtüleri ve kırlentlerle uyumlu seçimler yaparsınız çok hoş olur. Vintage tarzı mobilyalara çok da modern perde seçmek uygun değil bence ama dediğim gibi yüzlerce çeşit perde var bende yeni evlenirken bir mosel beğenmiştim fakat çok pahalı fiyat verdiler uzun araştırmalar sonuncunda aynı kumaştan çok daha uygun perde yapan bir yer bulmuştum.

    YanıtlaSil
  19. Ya vallahi english home'a gittim iyice bi inceledim ama ben o kadar kararsızım ve o kadar az vaktim var ki, mobilyalar hep beyaz sadece sandalye kumaş ile L kanepenin kumaşı mor, acaba ilk perde uygun olur mu diyorum salon 312 yazıyor ya fiyatında...

    YanıtlaSil
  20. renk tonu tutuyorsa uygun olabilir tabiki, aynı kumaştan kırlentlerde serpiştirirsiniz koltuğa çok şık olur

    YanıtlaSil
  21. Hızlı cevaplarınız için teşekkür ederim birazdan gidiyorum inş içime siner, selamlar :)

    YanıtlaSil
  22. Rica ederim, umarım istediğiniz gibi olur

    YanıtlaSil
  23. aydinbas.wordpress.com18 Ağustos 2011 22:15

    Aldım aldımmmmmm inanılmaz güzel şeyler aldım bugün english home'dan :)) Çok şükür muradıma erdim, sizin blog da önceden seçmem konusunda baya yardımcı olmuştu, fonu burdan beğendim, Allahtan onu önceden beğenmişim çünki orda tül konusunda bya uğraştırdım kızcağızı :))

    Tekrar merci, görüşmek üzere ;)

    YanıtlaSil
  24. Güle güle kullanın, sevindim yardımcı olmama,
    perde seçimi gerçekten çok zor birşey çünkü

    YanıtlaSil
  25. çoooook güzelleeerrrr.. Taç'ın %50 indirimi kaçırmadan perdelerimi halledeyim diyordum pazartesi günü ama önce english home a gideceğim :))) bu sene bu modellerin aynısı olmasa da en azından tarzlarına bayıldım.. Teşekkür ederim..

    http://recine-s.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  26. merhabalar bahar hanım daha öncede yazmıştım size ama yazdıgım yeri bulamıyorum çok özür dilerim :S bana da perde konusunda yardım eder misiniz lütfen daha öncede belirttiğim gibi salon takımım ider zigana koyu kahve olanı şuan pek kendini göstermiyor odaya renk istiyorum sizce koyu kahve ile ve koltuk tarzım ile (bakarsanız sevinirim) nasıl fonlar gider english homedan 185 lira olanı çok begendim tüllerim simli gibi yani salonum çok cansız bu konuda sizden yardım istiyorum lütfen beni aydınlatırmısınız beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok tşk ederim çok öptüm sizi

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı bekliyorum

Related Posts with Thumbnails